Sensi Therapie

sensi behandeld de mens in z'n totaliteit en niet de klacht

Sensi stamt of van het woord sensitief wat gevoelig betekend. In eerste instantie is sensi in het leven gekomen om mensen met hooggevoeligheid te behandelen. Maar door de breedte van de therapie is het voor iedereen geschikt, we zijn namelijk ook allemaal "gevoelig"

Lichaam en geest zijn een en hoort vloeiend met elkaar stromen. Zodra er ergens een klink in de kabel is stroomt het niet meer door. Sensi is er op gericht de balans weer te herstellen.

Hoe werkt Sensi Therapie

Via een gedegen stappenplan gaan we onderzoeken waar de oorzaken van de klachten liggen. Vaak is men zich niet bewust van het achterliggende thema.

Via een meetprotocol met behulp van de Biosensor, (dit is een speciaal meetinstrument), maken we contact met uw energetisch lichaam dat laat zien waar de onbalans ligt.

Wegnemen van de psychische oorzaken van problemen. Dit kan met behulp van Holisticpulsing, drukpuntmassage, EFT, edelsteentherapie, lichaamsmassage en de ondersteuning van remedies basis van energetische trillingen.

Gemiddeld zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig om de balans weer te herstellen.

 

Voor wie is Sensi geschikt.

Eigenlijk ben ik geneigd om te zeggen iedereen.

klachten/problemen waar Sensi goed bij kan helpen.

angsten, fobieën, trauma's, nervositeit, stress, vermoeidheid, piekeren, woedenaanvallen, burn out, onrust, depressie, verslaving, allergieën, aggresiviteit, slapenloosheid,nieuwetijds kinderen, ADHD, autisme, HSP, faalangst, negatief zelfbeeld, eetstoornissen, jaloezie, pijn, rouwverwerking, verdriet, pesten, leerproblemen,

Sensi werkt ook goed bij lichamelijke klachten. Omdat het er op gericht is niet naar de klacht te kijken maar naar de psychologische oorzaak van de klacht. Zodoende kom je bij de oorzaak en door die weg te nemen, stuur je het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan.

Als sensi therapeut ben ik geen arts, zijn er klachten neem altijd eerst contact op met een arts.